avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intro curte comuna fara acordul vecinilor,pot exista ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intro curte comuna fara acordul vecinilor,pot exista constructii..vecinul ...

Intro curte comuna fara acordul vecinilor,pot exista constructii..vecinul a construit iar eu nu sunt de acord cu aceste constructii.....ce ar trebui sa fac k acestea sa nu mai existe.....
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:01, 11 Martie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legal, se putea construi numai in baza unui proiect si cu autorizatie de ctie. de la primarie. Pentru obtinere autorizatie de ctie. de la primarie este nevoie de acordul scris al vecinilor dat in fata notarului.
Puteti sesiza primaria, in scris, cu nr. de inregistrare/ data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructii pROBLEMS pROBLEMS Buna ziua, as dori sa stiu ce as putea face daca mai multi vecini si-au construit casele total diferit fata de cum au promis si este legal fata de vecini. ... (vezi toată discuția)
Construcție legală? vecinul vrea să folosească o porțiune de gard din bca ca perete pentru magazie ioanamaria1983 ioanamaria1983 Buna ziua, Am un vecin care doreste sa foloseasca latura de gard facuta din bca ca perete si sa construiasca o magazie. Este legal ce vrea sa faca? Unde pot ... (vezi toată discuția)
Autorizatie dupa construire stelutanicoleta stelutanicoleta Buna ziua! am demolat o magazie la tara si am construit in locul ei o camera. Asta a fost acum 3 ani. Cum mai pot obtine autorizatie de demolare/constructie ... (vezi toată discuția)