avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Recuperare bun confiscat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Recuperare bun confiscat

Buna seara. A avut cineva o speta in care se incearca recuperarea unui bun confiscat, care nu apartinea in realitate condamnatului (a facut ilegal inmatricularea pe numele lui). Am auzit cazuri in care bunul a fost restituit, iar in alte cazuri se refuza restituirea. Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 10 Martie 2021
Cabinet Individual Avocat Gavrila Liana, Avocat
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:52, 17 Noiembrie 2021
Nimeni nu a avut situatii de acest fel?
In opinia mea, daca au trecut 3 ani nu se mai poate recupera in natura, nici chiar in cadrul unui proces penal.
Prin echivalent, se poate, se intelege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O angajata a facut o delapidare. institutia a dat-o in judecata ... LilyoftheValey LilyoftheValey o angajata a facut o delapidare. institutia a dat-o in judecata pentru recuperarea prejudiciului. Pana s-a terminat procesul - 3 ani- a divortat si a trecut pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am avut o perchezitie de la bcco intr un dosar in care ... Celdren Celdren Buna ziua am avut o perchezitie de la bcco intr un dosar in care nu stiu cum sunt incriminat.. In fine in urma acelei perchezitii mi au luat 4 hdd uri din pc ... (vezi toată discuția)
Bună seara! În cadrul unui proces penal avocatul meu pretinde ... Geopavel30 Geopavel30 Bună seara! În cadrul unui proces penal avocatul meu pretinde un onorariu de succes care nu este specificat în niciun contract. Problemele ar fi ... (vezi toată discuția)