avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... tranzactie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

tranzactie

buna ziua,

am inceput un proces de partaj succesoral si iesire din indiviziune. am fost sfatuiti sa facem o tranzactie dc ne intelegem. nu am facut expartiza topo ptr ca impartim doar cateva terenuri, toate insrise intr-un titlu de proprietate si nu la faramitam. eu doresc sa nu primesc nimic nici terenuri nici contravaloarea cotei ce mi-ar reveni. pot sa renunt prin aceasta tranzactie?
este necesara o expartiza sau o explicatie in scris de la primarie dc numele celor care sunt inscrisi la vecini sunt prescurtate pe acel act de proprietate? va multumim.
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 15:20, 4 Ianuarie 2010
buna ziua!
tranzactia se va putea face:
terenurile vor fi identificate prin tarla, parcela, cecinatati asa cum apar pe TP.
nu este nevoie de lamuriri de la primarie.
cu privire la renuntarea dvs fara a primi nimic...poate fi considerata o donatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza topo este obligatorie intotdeauna? prin noua taxa de timbru se impune expertiza topo obligatorie pentru evaluare? greus greus Buna, Ziua! Am formulat in instanta o cerere de iesire din indiviziune. obiectul partajului sunt cateva terenuri de 2 ha, pe care le vom imparti la buna ... (vezi toată discuția)
Ioesire din indiviziune gerox gerox se poate cere sa se iasa din indiviziune NUMAI pe toata masa succesorala si nu pe mici portiuni de teren retrocedat asa cum au initiat o iesire din indiviziune ... (vezi toată discuția)
Vanzare pamant - certificat de mostenitor Ionelll321 Ionelll321 Buna ziua, Sunt in urmatoarea situatie: strabunicul meu (tatal bunicului meu) a avut un titlu de proprietate pe o suprafata totala de 3 hectare, dupa ... (vezi toată discuția)