Buna ziua ! As dori sa stiu daca se poate face ceva impotriva TAXEI DE POLUARE . Ce sanse sunt sa castig in proces ? Ce cheltuieli de judecata trebuie sa platesc in cazul in care pierd ? De ce acte am nevoie la dosar? Ce ma sfatuiti sa fac ? Eu am o masina in 1999 , euro 2 iar taxa de poluare este de 2246 de euro si nu imi permit sa platesc aceasta suma #-o . Imi cer scuze daca s-a mai discutat subiectul
pai ati castigat,v-a admis actiunea formulata de d-voastra.
Acu trebuie sa asteptati sa va vina hotararea motivata si sa vedeti daca fac ceilalti recurs
Aha , multumesc de raspuns .. D-na avocata a mea .. mi-a zis ca s-a amanat si ca urmatoarea data ar fi martie .. nu stiu sigur de ce . O sa vorbesc si cu dansa sa vad ce mai zici ... treaba e ca nu imi explica prea multe .
Buna ziua ! De cand s-a dat sentinta la prima infatisare nu am mai reusit sa vorbesc cu d-na avocat .. nu vrea sa-mi raspunda la telefon ... In cazul unui recurs oare pot sa renunt la dansa si sa vb cu alt avocat !?
Stie cineva in cat timp ar trebui sa vina hotararea ?
Dureaza,poate megeti la Tribunal sau sunati si cei de la arhiva va dau detalii daca s-a motivat hotararea,ceea ce nu prea cred.
POATE O PREA STRESATI CU TELEF .................si nu are ce sa va comunice,ca nu ea motiveaza sau comunica!
Buna ziua ! Stie cineva ce inseamna :
15.03.2011
Solutie: Admite recursul. Modifică în parte sentinţa în sensul admiterii excepţiei lipsei procedurii prealabile şi ca atare respinge ca inadmisibilă acţiunea formulată. Păstrează restul dispoziţiilor sentinţei. Irevocabilă.