avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1100 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de poluare

Buna ziua ! As dori sa stiu daca se poate face ceva impotriva TAXEI DE POLUARE . Ce sanse sunt sa castig in proces ? Ce cheltuieli de judecata trebuie sa platesc in cazul in care pierd ? De ce acte am nevoie la dosar? Ce ma sfatuiti sa fac ? Eu am o masina in 1999 , euro 2 iar taxa de poluare este de 2246 de euro si nu imi permit sa platesc aceasta suma #-o . Imi cer scuze daca s-a mai discutat subiectul
Atin pierdut.........nu ati facut sau nu a facut av procedura prealabia...........scuze:O
Da se pare ca av nu a facut ce a trebuit sau nu in termenul stabilit .. problema e ca am pierdut dintr-o prostie .. dar din cate am vorbit cu doamna avocata a zis ca s-ar mai putea face ceva .. insa nu mi-a explicat .. ca de obicei .. #-o . Oricum nu prea ma pricep eu la termenii de specialitate insa .. dupa mine IREVOCABIL inseamna ca nu se mai poate face nimic ... daca exista vreo posibilitate va rog sa mi-o explicati daca se poate ! Multumesc de raspunsuri!
Ultima modificare: Joi, 17 Martie 2011
coman.dragos, utilizator
Incearca o cale extraordinara de atac..........,dar nu prea vad rezultat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de poluare zsunna zsunna se poate inmatricula masina fara plata taxei de poluare?? (vezi toată discuția)
Taxa auto mistioo mistioo cum pot sa imi inscriu masina fara sa mai platesc taxa de poluare?:((:(( (vezi toată discuția)
Taxa auto ksk2net ksk2net am auzit k pot recupera taxa auto,cu ajutorul unui avocat,pot da statul in judecata taxa fiind ilegala?????=D> (vezi toată discuția)