Buna ziua in data de 8 martie 2020 mi-am dat demisia de la locul de munca . Am lucrat la un magazin alimentar si sefu imi spune ca nu imi da salarul de pe luna februarie pana nu face un inventar . Dece ?Astept raspunsurile
Da bine inteleg ca vrea sa vada dar inainte sa fiu eu angajată la acest magazin cand m-am angajat au plecat 2 fete ambele lucrau pe casa si nu a făcut dupa ele inventar. Mentionez ca si eu tot pe casa am lucrat .
Cand paguba a fost produsa de mai multi salariati, cuantumul raspunderii fiecaruia se stabileste in raport cu masura in care a contribuit la producerea ei.
Daca masura in care s-a contribuit la producerea pagubei nu poate fi determinata, raspunderea fiecaruia se stabileste proportional cu salariul sau net de la data constatarii pagubei si, atunci cand este cazul, si in functie de timpul efectiv lucrat de la ultimul sau inventar.
Lipsa inventar
BlackAdder
Buna ziua. Va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema: acim in an de zile m-am angajat la un magazin metalo-chimic, am facut inventar si am constatat ca ... (vezi toată discuția)