avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce efecte au asupra sanatatii antenele de telefonie ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce efecte au asupra sanatatii antenele de telefonie mobila?

as vrea sa stiu si eu care este riscul (efectul)acestor antene instalate in curte la o distanta de 100/200mde casa?va multumesc
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 13:08, 6 Ianuarie 2010
De care antene sunt (specificati modelul sau atasati o poza) si ce diferenta de altitudine este intre antena si cea mai apropiata zona locuita ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reguli la amplasarea antenelor de telefonie mobila Budileanu Sorin Budileanu Sorin Buna ziua. Primaria detine un teren care se invecineaza cu proprietatea mea.Pe acest teren primaria vrea sa instaleze impreuna cu cei de la DIGI o antena ... (vezi toată discuția)
Antena rds neoset neoset Am un teren pe care ar vrea rds sa monteze o antena. A s vrea sa stiu daca are vreo influenta asupra caselor din jur. Ei spun ca va avea 30 de metri inaltime. ... (vezi toată discuția)
Costruirea/amplasare antenelor gsm in apropriere zonele abitative Giuseppe Petrone Giuseppe Petrone Costruirea/Amplasare Antenelor GSM in aproprie zonele abitative : Buna ziua, As avea si e urmatoarea speta pentru cine ma poate ajuta: tocmai m-am ... (vezi toată discuția)