avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara. Casa părinților mei este trecută pe un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara. Casa părinților mei este trecută pe un titlu de ...

Buna seara. Casa părinților mei este trecută pe un titlu de proprietate comun al tatălui meu și a celor doi frați ai lui,toți trei fiind decedați. Mama mea este în viață. Moștenitorii celorlalți nu vor să meargă să dezbatem succesiunea pentru că nu li se pare o necesitate, pentru că nu au bani, etc.,dar nu au pretentii la partea noastră. Părinții mei au construit casa in 1960,au plătit impozitele în tot acest timp. Putem folosi procedura aceasta cu uzucapiunea pentru a deveni proprietari cu acte in regula? Mulțumesc mult

Alte discuții în legătură

Mostenire bunuri de la bunic Raimonda Raimonda Va prezint urmatoarea situatie: -casa construita de parintii mei in 1960,dar pe numele bunicului -taxele casei platite de parintii mei -exista ... (vezi toată discuția)
Bună seara! mama mea s a nascut intr o familie cu 5 copii (2 ... Lenuta73 Lenuta73 Bună seara! Mama mea s a nascut intr o familie cu 5 copii( 2 fete si 3 baieti ) Parintii au decedat demult 1969 respectiv 1986 .precum si fratii .mai este in ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune paolopaolo paolopaolo As dori sa stiu daca in cazul meu pot beneficia de uzucapiune: Tatal meu a construit in baza unei adeverinte de constructie o casa in anul 1985. Terenul ... (vezi toată discuția)