Buna seara, care este cea mai buna modalitate de a reclama o companie pentru discriminarea unui grup de persoane ? Este cncd singura varianta ? Si daca da, in cazul in care voi depune o petitie se poate astfel incat firma sa nu afle ca eu am depus-o ? Intreb pentru ca mi-e frica de consecintele ulterioare, conducerea sigur va lua masuri impotriva mea daca afla ca am sesizat. Multumesc anticipat pentru ajutor.
Petitiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petitionarului nu se iau în considerare și se claseaza, potrivit OG 27/2002.
Funcționarii publici au obligația să păstreze confidențialitatea în legătură cu faptele, informațiile sau documentele de care iau cunoștință în exercitarea funcției publice, în condițiile legii, cu aplicarea dispozițiilor în vigoare privind liberul acces la informațiile de interes public.
Am inteles. Ca si modalitate de depunere a petitiei, cncd este singura varianta ? Iar in cazul in care firma la care lucrez afla ca eu am depus sesizarea inseamna ca functionarii publici au incalcat legea?