avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reclamare companie pentru discriminare fara sa afle ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reclamare companie pentru discriminare fara sa afle cine este reclamantul ?

Buna seara, care este cea mai buna modalitate de a reclama o companie pentru discriminarea unui grup de persoane ? Este cncd singura varianta ? Si daca da, in cazul in care voi depune o petitie se poate astfel incat firma sa nu afle ca eu am depus-o ? Intreb pentru ca mi-e frica de consecintele ulterioare, conducerea sigur va lua masuri impotriva mea daca afla ca am sesizat. Multumesc anticipat pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:04, 12 Martie 2021
Petitiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petitionarului nu se iau în considerare și se claseaza, potrivit OG 27/2002.

Funcționarii publici au obligația să păstreze confidențialitatea în legătură cu faptele, informațiile sau documentele de care iau cunoștință în exercitarea funcției publice, în condițiile legii, cu aplicarea dispozițiilor în vigoare privind liberul acces la informațiile de interes public.
Am inteles. Ca si modalitate de depunere a petitiei, cncd este singura varianta ? Iar in cazul in care firma la care lucrez afla ca eu am depus sesizarea inseamna ca functionarii publici au incalcat legea?
Da, la CNCD .... detalii

[ link extern ] /

Intr-adevar, in cazul in care firma la care lucrati au aflat ca dvs ati depus sesizarea inseamna ca functionarii publici au incalcat legea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Control disciplina in construcții ancavd ancavd Buna ziua, in urma unei sesizări formulata către disciplina in construcții aceștia au voie sa între pe proprietatea privată/ imobil ? De asemenea cum ... (vezi toată discuția)
Sesizare anonima buna ziua! cum pot depune o sesizare anonima ... vitalsmart vitalsmart Sesizare anonima Buna ziua! Cum pot depune o sesizare anonima care sa nu fie clasata. Petitiile anonime sunt clasate in baza unei legi, lege care permite ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa fac o sesizare la itm ptr neplata orelor suplimentare ... Maria# Maria# Trebuie sa fac o sesizare la ITM ptr neplata orelor suplimentare dar aș vrea sa fie anonima sa nu se afle ca eu am facut sesizare ptr ca eu inca lucrez acolo ... (vezi toată discuția)