avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... sulta-oferta reala de plata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

sulta-oferta reala de plata

Buna ziua.
In cazul "Ofertei reale de plata si consemnatiunii", dupa ce debitorul a consemnat sultele la banca urmat de depunerea recipisei la biroul executorului judecatoresc, ce trebuie sa faca creditorul pentru a intra in posesia banilor consemnati de debitor?
Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 12 Martie 2021
robix, utilizator
Cel mai recent răspuns: robix , utilizator 15:40, 12 Martie 2021
sa se prezinte la banca si sa isi ridice banii, eventual cu documentul primit de la executor.
In incheierea emisa de executor nu este indicat nici un cont de unde creditorul sa poata ridica banii.
Ultima modificare: Vineri, 12 Martie 2021
robix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mod de plata sulta md44 md44 Buna ziua, Supun atentiei dumneavoastra urmatorul caz. Mama mea a obtinut un imobil printr-o hotarare definitiva, urmand sa achite o sulta in valoare de x ... (vezi toată discuția)
Mă aștept la o executare silita, deoarece creditorul refuza primirea banilor trimiși de mine( debitor) prin mandat poștal, conform sentinței judecătorești. AlexandruDumitruSandu AlexandruDumitruSandu Am pierdut un proces,am rugat o ruda din Romania sa plătească suma datorată conform sentinței judecătorești ,dar cel ce a câștigat , a refuzat primirea ... (vezi toată discuția)