avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... E adevarat ca exista o directiva europeana care le ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

E adevarat ca exista o directiva europeana care le permite producatorilor ...

E adevarat ca exista o directiva europeana care le permite producatorilor de piese sa foloseasac si piese reconditonate?

Alte discuții în legătură

Vreau să import electronice și să le vând într-un magazin online ce trebuie să fac? stepanadrian stepanadrian Vreau să import electronice și să le vând într-un magazin online. E o provocare pentru mine partea de garanție. Cum pot proceda cu asta dacă garanția ... (vezi toată discuția)
In ce conditi nu se poate returna un produs nou myagh86 myagh86 Buna seara. Doresc sa cumpar o piesa noua pentru masina, am fost la mai multe magazine de piese auto, vanzatori de acolo au spus ca piesa de care am eu nevoie ... (vezi toată discuția)
Este obligatoriu sa fac reviziile la un service agreat de producator sau pot face aceste revizii la oricare service autorizat eventual rar? europencil europencil AM cumparat un autoturism de la un dealer autorizat. Mi s-a spus ca exista un document legislativ prin care se acorda posibilitatea de a face reviziile la ... (vezi toată discuția)