Buna ziua!
Intru-un proces legat de constatarea calitatii de moştenitor si stabilirea cotei de mostenire, instanta a hotarat amânarea pronunţarii la o data ulterioara, prin punerea la dispoziţia părţii interesate a soluţiei, conform disp. art. 396 alin.2 C.P.C. Problema e ca e la a 6-a amanare de gen.
Avocatul meu imi spuna ca nu stie de ce, dar cineva imi spunea, ca e posibil ca avocatul meu sa fie prins in alte procese si sa ceara tocmai el amanarea sau sa nu se prezinte in sala la momentul stabilit si automat sa se amane.
Nu stiu daca e adevarat. Persoana cu care ma judec nici macar nu are un avocat, deci nu ar putea cere el amanarea.
Avand in vedere contextul pandemiei, am dreptul sa merg in sala la urmatorul termen?
Ce credeti ca pot face?
Va multumesc!
Nu este adevărat,cel care v-a spus asa ceva este probabil un milițian cu dreptul la ff.Procesul s a terminat nu există procedural posibilitatea ca av să ceară asa ceva si nu ar avea nici motiv.Sunt tot mai dese astfel de situații judecătorii fie nu stiu ce solutie să pronunțe si amână,fie volumul de muncă este mare etc.
Da, nu are nicio legătură cu avocatul amânarea pronunțării.
Instanta analizează cazul sau nu a avut timp suficient ca să hotărască ce va decide.
Sunt cazuri complicate care necesita mai multa atenție.
Dreptul nu este asa simplu cum cred neinițiații în drept.
Dosar amanare
serban.m
Buna seara,am si eu o intrebare: De ce se poate amana o solutie in decursul a unei luni de zile,avocatul nu a lamurit paratul,acesta s-a prezentat in ziua in ... (vezi toată discuția)
Ce sa fac?
vladyoyo97
Am fost la proces in data de 15.05.2018 , iar la final mi-a zis sa verific pe portalul judecatoresc rezultatul sau va veni acasa in 30 de zile. Am verificat si ... (vezi toată discuția)