avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Un angajat nou pe post de conducator ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Un angajat nou pe post de conducator auto,data incepere ...

Buna ziua,
Un angajat nou pe post de conducator auto,data incepere contract din 15.03
Astazi m-a anuntat printr-un simplu sms ca nu mai vine.Contractul este inregistrat la itm.Demisie cu siguranta nu isi trimite,iar contractul il are semnat/stampilat doar de firma,trimis pe email.
Cum trebuie procedat legal in acest caz?
Multumesc.

Cel mai recent răspuns: Rayonsil , utilizator 11:12, 13 Martie 2021
Ii incetati c.i.m. cu art.31 alin.3 C.mun., daca are mentionata perioada de proba.
Ultima modificare: Vineri, 12 Martie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic
Nu are perioada de proba.In acest caz cum trebuie procedat?

Cornel Vasile a scris:

Ii incetati c.i.m. cu art.31 alin.3 C.mun., daca are mentionata perioada de proba.

1. Nu mai citati raspunsurile primite.

2. Daca c.i.m. nu este semnat de ambele parti , atunci nu poate sa-si produca efecte .... l-ati inregistrat gresit in REVISAL fara semnatura.
Am inteles,multumesc.

Cornel Vasile a scris:

1. Nu mai citati raspunsurile primite.

2. Daca c.i.m. nu este semnat de ambele parti , atunci nu poate sa-si produca efecte .... l-ati inregistrat gresit in REVISAL fara semnatura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat nou nu s-a prezentat la serviciu in prima zi de lucru violeta54 violeta54 Buna ziua O persoana a semnat contractul de munca, am trimis REVISALUL, dar el ne-a anuntat ca nu se mai prezinta Cum fac incetarea contractului? Cu ce ... (vezi toată discuția)
Angajare legala? Wosret Wosret Buna seara, Am semnat pe 13 martie un contract de munca, urmand ca exemplarul meu sa-mi parvina in original, indata ce va fi semnat si de Directorul General ... (vezi toată discuția)
Demisie prin posta crenguta79 crenguta79 Buna ziua. As avea nevoie de ajutor in urmatoarea priblema: o angajata nu s-a mai prezentat la lucru din data de 18.06.2012. A trimis prin email o demisie ... (vezi toată discuția)