avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajat nou nu s-a prezentat la serviciu in prima zi ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajat nou nu s-a prezentat la serviciu in prima zi de lucru

Buna ziua
O persoana a semnat contractul de munca, am trimis REVISALUL, dar el ne-a anuntat ca nu se mai prezinta
Cum fac incetarea contractului? Cu ce articol?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:52, 28 Iunie 2013
~ Conținut șters la cerere ~
A anuntat in scris (demisie) sau a refuzat pur si simplu sa se prezinte? Trei absente duc la desfacere disciplinara
Am trimis Revisalul in data de 27.06.2013 si data inceperii activitatii este de 01.07.2013
A dat telefon ca nu se prezinta la munca
cum adica :nu s-a prezentat? trebuie sa se prezinte la 01 iulie, atunci inseamna prima zi

Alte discuții în legătură

Contract de munca - neprezentare salariat Mihaela2003 Mihaela2003 Buna dimineata. Ieri am incheiat un contract de munca cu un viitor salariat, semnat de catre el,aseara tarziu am transmis revisalul si acum dimineata am fost ... (vezi toată discuția)
Incetare contract individual de munca Marinescu_And Marinescu_And Buna seara! As dori sa va intreb si eu 2 chestii, daca ma puteti ajuta: 1) cat este perioada de proba la angajati (functii de executie) si daca este ... (vezi toată discuția)
Anulare cim ? morenamaria morenamaria sa va prezint situatia : o firma a discutat telefonic cu 2 persoane o viitoare angajare.Se intocmesc CIM,se transmite Revisal dar cei 2 nu se mai prezinta la ... (vezi toată discuția)