avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... buna ziua o intrebare pt tatale meu ia venit decizia ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

buna ziua o intrebare pt tatale meu ia venit decizia pt pensie ...

buna ziua o intrebare pt tatal meu ia venit decizia pt pensie acum 2 zile si in decizie spune ca este din 4/02/2021 adica de atunci este calculata ...si mai am o intrebare in cat timp trebuie sa ajunga la casa de pensi sa spuna de decizie e o perioada anume ..
Ultima modificare: Vineri, 12 Martie 2021
Aryrem, utilizator
Cel mai recent răspuns: Aryrem , utilizator 11:19, 13 Martie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Datele nu sunt prea clare.
Decizia este emisa si comunicata de casa locala.
In aceste conditii nu are ce cauta el la casa locala.
In decizie se face mentiunea:
-Plata drepturilor se va face incepand cu data de ...............
Incepand cu acea data este calculata pensia si pusa in plata.
Ultima modificare: Vineri, 12 Martie 2021
Carp Mircea, utilizator
da este emisa in data de 4/2/20212 ....dar el poate mai lucra in continuare sau trebuie sa specifice cu inchiderea contractului de munca la casa de pensii

Carp Mircea a scris:

Datele nu sunt prea clare.
Decizia este emisa si comunicata de casa locala.
In aceste conditii nu are ce cauta el la casa locala.
In decizie se face mentiunea:
-Plata drepturilor se va face incepand cu data de ...............
Incepand cu acea data este calculata pensia si pusa in plata.

Despre ce pensionare este vorba?
la limita de varsta

Cornel Vasile a scris:

Despre ce pensionare este vorba?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere drepturi din grupe de munca i si ii la pensia de urmas aurora9 aurora9 Buna ziua! Legat de faptul ca persoanele care au desfasurat activitati in locuri de munca incadrate in grupele I si II de munca, potrivit legislatiei ... (vezi toată discuția)
Modificarea art 107 la legea 263/2010 privind acordarea retroactiva ... negut negut Modificarea art 107 la Legea 263/2010 privind acordarea retroactiva a sumelor calculate gresit la pensie fara limitarea pentru numai 3 ani se aplica doar la ... (vezi toată discuția)
Decizie de pensionare ghiocelioana ghiocelioana Tatăl meu a fost pensionat pentru muncă depusă si limită de vîrstă prin decizia CJP din 05.11.2010. Prin decizie,nu i-a fost luată în consideratie ... (vezi toată discuția)