avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara. Doresc o lămurire cu privire la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara. Doresc o lămurire cu privire la următorul aspect, ...

Bună seara. Doresc o lămurire cu privire la următorul aspect, va rog. Sunt angajata într-un hotel dar, cum nu am avut calificare pentru postul pe care-l ocup, în contractul meu de munca sunt"rrsponsabil cazare". Am făcut un curs de calificare organizat de Camera de Comerț și Industrie Brașov și am obținut certificat de "recepționer de hotel". Doresc sa știu dacă angajatorul este obligat să-mi majoreze salariul în urma calificării și, dacă da, în baza cărei legi. Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:27, 1 Aprilie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Angajatorul nu este obligat să va majoreze salariul în urma calificării.
Mulțumesc frumos.

Cornel Vasile a scris:

Angajatorul nu este obligat să va majoreze salariul în urma calificării.

Bună ziua. Vreau sa încep prin a va mulțumi pentru sfaturile pe care mi le-ați oferit. Datorita dvs am câștigat procesul pentru concediere abuziva și sentința a fost în favoarea mea. Angajatorul a renunțat sa mai facă apel și m-a notificat în scris sa ma prezint la locul de munca în termen de 4 zile. Însă eu nu mai doresc sa reîncep activitatea acolo. Ce trebuie sa fac? Va mulțumesc.
În acest caz , depuneti cerere de încetare a c.i.m. cu acordul părților. Dacă nu , demisia.

Ma bucur ca sfaturile primite pe Forum v-au ajutat. Felicitări.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calificarea personalului din structurile turistice ordin 65/2013 ant Herra_ Herra_ Avand in vedere ca la anexa 7 din ordinul nr.65/2013 emis de ANT se precizeaza ca personalul din receptie (din unitatile de cazare) trebuie sa fie calificat in ... (vezi toată discuția)
Concediere orianadiana orianadiana Persoana in cauza lucreaza ca responsabil cazare la un hotel. A fost angajata pe perioada determinata de 12 luni cu un program de lucru in ture de cate 12/36 ... (vezi toată discuția)
Angajare receptionera cu brevet de turism Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Am o viitoare angajata care are brevet in turism eliberat de Ministerul Dezvoltarii. Pot sa o angajez in baza acestei calificari pe postul de ... (vezi toată discuția)