avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... suspendare/inchidere PFA?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

suspendare/inchidere PFA?

Am un PFA pe traduceri din oct 2009 si nu am facut nici macar o factura de atunci. Ce pot face, deoarece nu cred ca voi avea activitate nici de acum incolo? Se poate suspenda? Sau e mai bine sa il inchid?
Va rog un raspuns urgent.
Cel mai recent răspuns: Andrei Stancovici , Consilier juridic 20:08, 4 Ianuarie 2010
Activitatea pe PFA se poate inchide prin registrul comertului.
Puteti suspenda activitatea pe o perioada determinata, sau puteti cere radierea (in acest caz sa aveti la dvs. certificatul de inmatriculare si avizele de functionare). Indiferent de ce optati sa va duceti si la finantele publice pentru a nu mai plati impozit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere pfa nicoletastoian11 nicoletastoian11 Buna seara! Va rog frumos, am si eu o intrebare: Am un pfa de traduceri infiintat din august si as dori sa-l inchid, dar dupa aceea sa pot activa ca ... (vezi toată discuția)
Pfa radiat marespatricia marespatricia M-am trezit in luna mai cu PFA-ul radiat, desi am primit in fiecare an avizul primariei pe autorizatie. Ce ar trebui sa fac acum ca sa imi reiau activitatea pe ... (vezi toată discuția)
Inchidere srl csllngy csllngy Buna ziua Am un SRL infiintat in anul 2009, fiind asociat unic. Anul trecut, in 06.06.2010 am suspendat activitatea. Mentionez ca datorii nu am fata de ... (vezi toată discuția)