avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Buna seara! Va rog sa imi spuneti daca intr-un ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Buna seara! Va rog sa imi spuneti daca intr-un contract sectorial ...

Buna seara!
Va rog sa imi spuneti daca intr-un contract sectorial de prestari servicii achizitorul se schimbă (unitatea intra in lichidare si se preia totul de catre o noua firma), se poate pastra contractul, eventual modificare prin act adițional fără a face o altă licitatie?

Alte discuții în legătură

Schimbare moneda pentru un contract incheiat cu o autoritate publica locala Cosima Cosima Buna, as dori sprijin si pareri in urmatoarea problema: In urma derularii unei proceduri de achizitie servicii, respectiv licitatia deschisa, s-a incheiat un ... (vezi toată discuția)
Modificare contract prin schimbare furnizor ADRIANA PRICOPE ADRIANA PRICOPE Buna ziua Am incheiat in calitate de furnizor un contract de prestari servicii cu o banca. In contract este prevazut ca acesta poate fi cesionat cu acordul ... (vezi toată discuția)
Subiect simplu ion predescu ion predescu Buna ziua, Va prezint o speta cu o intrebare. As aprecia daca mi-ati putea trimite un raspuns cu privire la cele prezentate. Speta O societate parte ... (vezi toată discuția)