avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua, am și eu o problemă, poate mă ajută ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua, am și eu o problemă, poate mă ajută cineva cu ...

Bună ziua, am și eu o problemă, poate mă ajută cineva cu un sfat. În 2014 am fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare pt refuzul probelor biologice, în 2015 am făcut examen pt redobândire cât. B, în 2018 am făcut categoria B+E, anul ăsta nu pot da examen pt C, C+E pentru că am cazier, dar cu aceleași cazier am dat examen acum 3 ani,polițistul de la direcția permise spune că s-a schimbat legea. Reabilitarea de drept trebuia să intervină dar nu s-a întâmplat, când am greșit am plătit, acum tot eu trebuie să umblu la judecătorie să fac reabilitare? Nu se poate face la serviciul de cazier de la politie? Să caut avocat și să umblu la judecătorie ani de zile? Când am fost condamnat am avut abonament la judecătorie aproape doi ani de zile, mi se pare bătaie de joc... Dar în fine, vreau numai sfaturi cum rezolv cât mai repede, mulțumesc anticipat, Lorand.
Puteti solicita la serviciul cazier dar daca este vorba de aplicarea legii mai favorabile, doar instanta poate constata intervenita reabilitarea de drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condus fara permis maariusboros maariusboros Cumnatul meu a condus fara permis in 2007 si are cazier. Si vrea sa faca Scoala de Soferi . Am o intrebare pt. dumneavoastra . Mai poate da de permis daca in ... (vezi toată discuția)
Reabilitare- amanarea aplicarii pedepsei zaicaioan zaicaioan Buna ziua acuma ceva timp am fost prins la volan fara permis sub influenta alc. am fost condamnat anu l trecut ( 9/12 ) cu 9 luni suspendare pt art 335, 9 luni ... (vezi toată discuția)
Reabilitare de drept constant1313 constant1313 Un cetatean al R; Moldova a fost condamnat in oct 2007 de catre Tribunalul Galati la inchisoare de un an cu suspendare, pentru dare de mita la un politist de ... (vezi toată discuția)