avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună ziua, am nevoie de ajutorul vostru. Doresc să ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună ziua, am nevoie de ajutorul vostru. Doresc să mă căsătoresc ...

Bună ziua, am nevoie de ajutorul vostru. Doresc să mă căsătoresc cu un cetățean algerian și aș dori să știu care sunt condițiile de fond impuse de legea țării sale în vederea unei căsătorii în România, condiții pe care trebuie să le îndeplinească. Vă mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Avocat Lăzăruţiu Lucian , Avocat 18:12, 13 Martie 2021
Buna ziua.
Deci, intr-un forum de discutii juridice din Romania, asteptati raspunsuri la intrebari din legislatia algeriana.
Va dorim mult succes...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa ma lamuresc ane maria ane maria Daca ma voi casatori cu un cetatean strain la el in tara, la primarie iar apoi voi transcrie actele la ambasada romaniei ce drepturi mi se vor cuvine? Mi se ... (vezi toată discuția)
Casatoria cu un cetatean non ue carmarial carmarial buna ziua, sunt cetatean roman si doresc sa ma casatoresc cu un cetatean non ue (pakistanez). as vrea sa stiu daca in urma casatoriei va obtine niste drepturi ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean din colombia emy h emy h buna seara ...as dori sa aflu ce acte necesare ar trebui unei cetatene din colombia pentru a se casatori cu un cetatean roman mentionez casatoria va avea loc ... (vezi toată discuția)