Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca la Statutul Asociatiei de Proprietari se pot depune amendamente. Ca sa fiu mai explicita, am organizat Adunare Generala ptr votarea noului Statut al Asociatiei cf legii 196/2018, Am imprimat noul statul si distribuit fiecarui proprietar cu 10 zile inainte de sedinta si cineva din bloc vrea sa-l modifice, adica sa aduca amendamente (ce amendamente, Dumnezeu stie?!) Intrebarea este, daca se pot aduce modificari la statut si ce modificari sunt permise in conditiile in care Asociatia este constituita de acum 10 ani iar acum doar vrem sa actualizam statutul cf legii in viguare? Dupa parerea mea, nu vom avea semnaturile a jumatate + 1 dintre proprietarii din cadrul asociatiei ptr ca la sedinte nu vin nici macar un sfert. Dupa votul din Adunarea generala, noul statut trebuie depus la Judecatorie?
Multumesc!
Se pot aduce modificari si completari la documentele asociatiei de proprietari pana la momentul votarii acestora de catre adunarea generala
Forma finala a statului sinregulamentului d eordine interioara modificate in conformitate cu disp L nr 196/2018 urmeaza sa fie depuse la judecatoria teritoriala