avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... diploma falsa de bac la un profesor
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

diploma falsa de bac la un profesor

Sunt directorul unei unitati de invatamant si am suspiciunea ca cel putin unul dintre angajati are diploma de bacalaureat falsa. Precizez ca are si studii superioare finalizate. Cum pot verifica autenticitatea diplomei, daca acesta nu are diploma de bacalauretat la dosarul personal? (are doar diploma de licenta si grade didactice) Pot solicita scolii pe care sustine ca a absolvit-o sa-mi confirme? In temeiul carei legi pot actiona? Doresc sa verific toti angajatii pentru a elimina suspiciunile.
Cel mai recent răspuns: Emilika40 , utilizator 09:09, 14 Martie 2021
Cel mai simplu ar fi să îi rugați pe toți, ca să nu existe probleme de interpretare, să vă aducă diplomele sau cel puțin să vă spună seriile și numerele lor. Pe baza acestora puteți cere verificarea la Ministerul Educației. În mod normal nu ar trebui să întâmpinați opoziție, ci doar mici nemulțumiri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! sunt învățătoare , gr 1, titular cu o vechime ... Anielasal Anielasal Bună ziua! Sunt învățătoare , gr 1, titular cu o vechime de 30 în sistemul de învățământ. Am absolvit în iulie 2023 Facultatea de Comunicare și ... (vezi toată discuția)
Bună seara! am terminat un liceu teoretic, cu diploma de bacalaureat, ... Daniela Surpanu Daniela Surpanu Bună seara! Am terminat un liceu teoretic, cu diploma de bacalaureat, as avea vreo șansă să profesez în domeniul învățământului primar? (vezi toată discuția)
educator / invatator : buna ziua! am terminat facultatea de arhitectura, insa acum dupa ... gtabacu gtabacu Buna ziua! Am terminat facultatea de arhitectura, insa acum dupa ce am devenit mamica imi doresc sa devin educatoare sau invatatoare. Ce studii ar trebui sa ... (vezi toată discuția)