avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, In cazul in care unul dintre mostenitori ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, In cazul in care unul dintre mostenitori este in strainatate ...

Buna ziua,

In cazul in care unul dintre mostenitori este in strainatate si se doreste renuntarea la mostenire, pentru aceasta declaratie de renuntare trebuie sa aibe certificatul de deces? Se poate obtine un dublicat pt certificat de deces de la Primarie ca sa ii fie trimis in strainatare?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 16:02, 14 Martie 2021
Îi trebuie o copie de pe certificatul de deces, iar declarația de renunțare o poate face la consulatulRomâniei din străinătate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Duplicat certificat deces dobi dobi cum pot sa obtin duplicat al unui certificat de deces?Fostul meu sot(cu care am un copil) a decedat.Actuala sotie(vaduva) nu vrea sa-mi dea copie a ... (vezi toată discuția)
Pentru o succesiune sunt 4 moștenitori, toți renunță rămânând ... Ciocan1979 Ciocan1979 Pentru o succesiune sunt 4 moștenitori, toți renunță rămânând 1(mama) dar din păcate unul este în străinătate și nu poate ajunge sub nici o forma ... (vezi toată discuția)
Renuntare la mostenire din partea copiilor aflati in strainatate mugurelu mugurelu Ion moare. La mostenire vin sotia si 3 copii dintr-o casatorie anterioara a acestuia. Un copil se afla in tara, doi in strainatate. Copii sunt de acord sa ... (vezi toată discuția)