avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Vaccinul ptr covid care se face înainte să îl fac ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Vaccinul ptr covid care se face înainte să îl fac unde mă ...

Vaccinul ptr covid care se face înainte să îl fac unde mă pot testa daca organismul îmi permite acest vaccin.
Daca organismul nu îmi permite vaccinul să îl fac in situația asta ce fac angajatorul mă primește la munca fara vacin sau cu test la munca.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:41, 26 Martie 2021
Este greu de obtinut ceea ce vreti intrucat inca nu este nimic lamurit cu privire la alergii.
Deci, nu cred ca va veti putea edifica pentru ca sunt foarte multe variante posibile.
Angajatorul este obligat sa va primeasca la munca daca nu sunteti infectat.
Si cei vaccinati se pot infecta si tot nu s-ar rezolva totul pe deplin.
Ultima modificare: Duminică, 14 Martie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
,,Avocatul Poporului, Renate Weber, afirmă că niciun angajator nu poate impune unui angajat să se vaccineze împotriva Covid, pentru că o astfel de condiție ”nu-şi găseşte sub nicio formă suport în legislaţia noastră actuală”.

[ link extern ]

Exact ceea ce va spuneam si eu.
Ultima modificare: Luni, 15 Martie 2021
Daca te vaccinezi angajatorul nu te mai poate testa cu testul covid sau sa mai faci teste ai vaccinul scapi de teste.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

,,Avocatul Poporului, Renate Weber, afirmă că niciun angajator nu poate impune unui angajat să se vaccineze împotriva Covid, pentru că o astfel de condiție ”nu-şi găseşte sub nicio formă suport în legislaţia noastră actuală”.

[ link extern ]

Exact ceea ce va spuneam si eu.

Vaccinarea nu te scapă de testare în mod normal.
Este însă.posibil ca in situatia în care ați fi.toti vaccinați sa nu va mai testeze.

Nu știu nici ce parere are dr. FAUCI in aceasta privință sa va zic sigur dpv științific.
Ultima modificare: Vineri, 26 Martie 2021

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testarile domnului dr. streinu cercel si a doamnei primar firea CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Mie imi pare o masura foarte utila. Voi ce parere aveti. Gandesc bine pentru ca vin doctorii la scara blocului si nu merg oamenii la.spital. Ar.fi fost ... (vezi toată discuția)
Ce se poate intampla in cazul refuzului personalului medical ... Inna21 Inna21 Ce se poate intampla in cazul refuzului personalului medical de a se testa din fonduri proprii? Nu cred ca in Romania au existat spitale care sa testeze ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, este legala impunerea de catre un angajator unui angajat ... CarmenCana CarmenCana Buna ziua, Este legala impunerea de catre un angajator unui angajat prezentarea unui test PCR negativ, efectuat saptamanal la o clinica autorizata, in cazul ... (vezi toată discuția)