avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Pentru dezbaterea succesiunii, in cazul in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Pentru dezbaterea succesiunii, in cazul in care unul ...

Buna ziua,

Pentru dezbaterea succesiunii, in cazul in care unul dintre mostenitori(fiul defunctului) este in strainatate si doreste renuntarea la bunuri , in afara de declaratie de renuntare obtinuta de la Consulat, mai este nevoie de vreun act de la el, original sau copie ?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 22:19, 14 Martie 2021
Copii (simple sau legalizate - după cum va solicita notarul) după actele de stare civilă care dovedesc gradul de rudenie cu defunctul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare la mostenire din partea copiilor aflati in strainatate mugurelu mugurelu Ion moare. La mostenire vin sotia si 3 copii dintr-o casatorie anterioara a acestuia. Un copil se afla in tara, doi in strainatate. Copii sunt de acord sa ... (vezi toată discuția)
Vreau sa dau o declarație la notar ca nu accept mostenire după ... Adidasandrei Adidasandrei Vreau sa dau o declarație la notar ca nu accept mostenire după mama mea. Ce acte îmi trebuie sa dau declarația la notar,menționez ca nu am originalul ... (vezi toată discuția)
Succesiune - certificat calitate de mostenitor, mandat-imputernicire Epuree Epuree Ziua ziua, Vream sa dezbatem succesinea pe ambi parinti, suntem 5 frati, din care: - un frate mort (predecedat) inaintea ambilor parinti ( la rindul lui ... (vezi toată discuția)