avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! Daca apartamentul meu de la ultimul etaj a ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! Daca apartamentul meu de la ultimul etaj a fost indundat ...

Buna ziua!

Daca apartamentul meu de la ultimul etaj a fost indundat din cauza ca a cedat lucrarea de izolare a terasei, inteleg ca toti proprietarii din asociatie vor trebui sa plateasca pentru reizolarea terasei.

Intrebarea mea este: imi poate despagubi asociatia, din punct de vedere legal, partial sau total costul renovarii apartamentului meu?

Va trebui sa dau jos si sa pun la loc tot tavanul fals (rigips) si izolatia termina pusa deasupra lui.
Cel mai recent răspuns: Raymond T. , utilizator 14:36, 15 Martie 2021
Da, puteti fi despagubit de asociatie daca se constata ca, din culpa acesteia, terasa nu a fost renovata la timp. Convocati presedintele sau administratorul la apartament, faceti un proces verbal de constatare a daunelor, atasati fotografii. Apoi le puteti solicita sa sa va plateasca contravaloarea reparatiilor, dovedite cu chitante si facturi. Daca refuza, aveti dreptul sa ii chemati in judecata.
va multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Balconul este parte comuna ? cine plateste reparatiile ? cristel52 cristel52 Stau la et, 10 si am hotarat sa izolez terasa cu polistiren extrudat pe toata suprafata corespunzatoare ap; meu. Initial presedintele asociatiei de locatari ... (vezi toată discuția)
Achizitie locuinta veche lauramelicov lauramelicov Am achizitionat recent etajul 1 si mansarda unei case vechi de 100 ani ce are spatii comerciale la parter. Imediat cum am semnat contractul de ... (vezi toată discuția)
Vecin ce nu doreste sa plateasca o lucrare a asociatiei Elian_Cismileanu Elian_Cismileanu Buna ziua, Suntem o asociatie de locatari a unui bloc nou din Constanta , dat in folosinta in anul 2009. Blocul are 5 etaje, 15 apartamente, fara subsol, si ... (vezi toată discuția)