avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce documente îmi sunt necesare și care este ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce documente îmi sunt necesare și care este procedura de parcurs, ...

Ce documente îmi sunt necesare și care este procedura de parcurs, pe etape, pentru transferul proprietății unui autoturism de la persoană juridică la persoană fizică?
Menționez că, am efectuat documentare pe internet dar și la administrația fiscală competentă și nu am reușit o edificare corectă.
Vă mulțumesc.
O primăvară înfloritoare și optimistă tuturor!
Nu este nimic deosebit intre acest tip de transfer si cel dintre doua persoane fizice.
Imaginati-va ca va cumparati o masina noua - documentul care apare in plus in cazul unui transfer de la o persoana juridica la o persoana fizica este factura fiscala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare auto de la persoana fizica catre juridica biti biti Buna ziua , Sunt SC care doresc sa cumpar un autoturism de la o persoana fizica . Care sunt actele necesare pt efectuarea tranzactiei ? E obligatorie ... (vezi toată discuția)
Unde si cum se poate rezolva situația unei mașini vândute fără finalizarea procedurii? Mgsgeorge Mgsgeorge Va salut cu deosebit respect , va rog sa ma ajutati in rezolvarea unei situații create in urma abuzului de încredere cu buna știință si direct ... (vezi toată discuția)
Intermediere achizitie auto second-hand fara tva (din ue) NeoMatrix NeoMatrix Buna ziua, Am gasit zilele trecute pe internet o firma care intermediaza achizitia de autoturisme second-hand din spatiul intracomunitar (Germania), fara ... (vezi toată discuția)