avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Actul constitutiv și rezoluția sunt unul și ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Actul constitutiv și rezoluția sunt unul și același lucru?

Buna ziua! As dori sa va întreb dacă actul constitutiv și rezoluția sunt unul și același lucru? De curând am deschis o firmă, și acum am intrat într-un parteneriat cu o alta firmă. Aceștia îmi cer actul constitutiv, dar eu am doar o rezoluție. Menționez că eu nu m-am ocupat de înființarea firmei, ci am apelat la un PFA care se ocupa de așa ceva. De unde aș putea lua acel act constitutiv? Vă mulțumesc!
Ultima modificare: Luni, 15 Martie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Clauze abuzive in contract cesiune drepturi de autor si in actul constitutiv? aurelmarc80 aurelmarc80 Buna ziua, Am incheiat un act contract de cesiune exclusiva drepturi de autor pentru cateva creatii software, ale caror autor sunt. Contractul de cesiune nu ... (vezi toată discuția)
Cum ies dintr-o firma in care sunt asociat alextuturiga alextuturiga Buna ziua, Am intrat intr-un SRL si am 10% din el si sunt administrator. Am semnat cateva contracte si acte pana acum. 1. As dori sa ies din firma si nu ... (vezi toată discuția)
Cum completez aceste acte necesare infiintarii unui srl ? ochiumagic ochiumagic Am o nedumerire: vreau sa infiintez o noua firma si printre altele as vrea sa am actele pregatite cand merg la ghiseu. Insa vad ca pe fisa cu specimen de ... (vezi toată discuția)