avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie crestere copil

Buna seara,
Am si eu o problema, pe data de 02.01.2009 am nascut , momentan sunt in concediu crestere copil si vreau sa stiu daca legal se poate sa intru in alt concediu crestere copil . Pot beneficia de alta indemnizatie crestere copil pt cel de al doilea copil. Inca nu sunt insarcinata dar vreau sa stiu daca se poate fara a mai lucra.
Mentionez ca am lucrat 7 ani cu contract pe perioada determinata si in mai 2009 mi-a expirat contractul de munca si mi-a dat cartea de munca acaa. Vreau sa stiu care sunt conditiile legale.
Va multumesc astept raspuns urgent.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:25, 4 Ianuarie 2010
Da, se poate intra in CIC pentru al doilea copil chiar daca sunteti in CIC pentru primul copil.
Conditiile sunt la fel ca si pentru primul copil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil rodica2000 rodica2000 Buna ziua, Am doua probleme si va rog lamuritima. Am lucrat 7 ani la o societate de stat cu contract pe perioada determinata ( la inceput pe 3 luni apoi pe 6 ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru cresterea copilului caraibbe caraibbe Buna ziua. ma numesc Georgiana si am o nedumerire in vederea concediului pentru cresterea copilului: am intrat in prenatal pe data de 28 aug. 2009 am nascut ... (vezi toată discuția)
Concediu ingrijire copil ralucamladin ralucamladin Buna , Am si eu nevoie de cateva raspunsuri. Sunt angajata la o firma cu contract pe perioada determinata pana in 19.06.2010, dupa ce m-am angajat am aflat ... (vezi toată discuția)