avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Miros urat de la vecini
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Miros urat de la vecini

Buna ziua,

Locuiesc in comuna Gilau, Cluj langa un vecin care-si tine cainele Ciobanesc German intr-un tarc de 1m pe 2m. Cainele nu este ingrijit deloc, si sta in propriile escremente.
Pe langa problema cainelui, este si faptul ca la mine vine miros destul de puternic de fecale de la acel caine.
Am incercat sa discut cu el, dar nu-l intereseaza...
Am sunat la DSV, mi-au zis: Intrati pe site si faceti plangere, apoi telefonul fiind inchis in nas... Deci clar ca nici pe ei nu-i intereseaza.

Politia nu stiu cat de mult si-ar da interesul. fiind intr-o comuna.

As avea cumva vreo posibilitate de a deschide un proces impotriva lui datorita mirosului?

Multumesc!
Formulati plangere la politia din localitatea Dvs si politia animalelor de la Cluj, insistand asupa conditiilor precare in care traieste cainele. Este cruzime aplicata animalelor care se pedepseste prin lege. Este obligatoriu ca politia din localitate sa ia masuri. Daca nu o face, adresati-va politiei din Cluj. Ceea ce face vecinul Dvs. este infractiune, deci nu poate fi neglijata.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Martie 2021
Cabinet de avocat "Elena Viorica Mavhima", Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sunt proprietar caine metis staffordshire (cat. 2, ... officetimes officetimes Buna ziua, sunt proprietar caine metis Staffordshire (cat. 2, cf legii 55).. Acesta a fost eliberat din tarcul inchis si din curtea comuna de catre muncitori ... (vezi toată discuția)
Distanta fata de casa a unei custi de caine ReIn ReIn Buna ziua. As dori sa ma sfatuiti cu o problema. Am facut o plangere celor de la Directia Sanitar Veterinara impotriva vecinului care a amplasat cuşca ... (vezi toată discuția)
Cane corso care a mers la vecin:( Bogdan_999 Bogdan_999 Buna ziua,am un cane corso in varsta de un an,care il tin legat in lant(stiu nu este bine sa il tin in lant,acm ii fac tarc) pentru un timp(Stau la casa la ... (vezi toată discuția)