avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna Seara ! Acum 6 luni am fost condamnat pt ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna Seara ! Acum 6 luni am fost condamnat pt conducere sub influenta ...

Buna Seara !
Acum 6 luni am fost condamnat pt conducere sub influenta bauturilor alcoolice. condamnat cu amenda penala si cheltuieli de judecata,
Astazi m am prezentat la Drpciv pt examenul de redobandire. surpriza a fosc ca doamna de la ghiseu mia spus ca permisul meu nu figureaza ca anulat , drept urmare nu pot sustine examenul de redobandire . Stiti cumva o soluti pt a recupera permisul ? sau sa pot sustine examenul de redobandire ?
Trebuie sa va anuleze permisul, in baza hotararii de condamnare ramasa definitiva. Depuneti o cerere catre comandant.
Ultima modificare: Marți, 16 Martie 2021
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobandire permis de conducere BlueFeather BlueFeather Buna ziua, Am fost condamnat la 1 an si 4 luni cu suspendare sub supraveghere in data de 14 Martie 2018 (data condamnarii definitive) pentru conducere cu ... (vezi toată discuția)
Infractiuni privind circulatia pe drumurile publice alecbadman alecbadman cum aflu in ce stadiu este un dosar penal pentru refuz recoltare probe biologice. fapta s-a intamplat in mai 2010. (vezi toată discuția)
Anularea permisului de conducere costyn79 costyn79 am condus u7n autoturism sub influenta bauturilor alcoolice si mia fost anulat permisul de conducere .pe 13 dec 2012 sa incheiat procesul si am primit o ... (vezi toată discuția)