avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Cum pot radia o ipoteca insrisa in cartea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Cum pot radia o ipoteca insrisa in cartea funciara, ...

Buna ziua! Cum pot radia o ipoteca insrisa in cartea funciara, din cauza ca am fost garant la o SC ( radiata de la REG. COM IN ANUL 2017) care a avut credit la BANKCOOP .Banca care nu mai exista. Am trimis o solicitare catre lichidatorii bancari care s-au ocupat de Bankcoop si au spus ca nu pot elibera nici un fel de act juridic. Ce ma sfatuiti sa fac pentru a scapa de acesta sarcina din cartea funciara a imobilului?
Nu Mai trebuie minute,sau alte documented,Este chiar simpla radierea.

bllro a scris:

Am rugamintea sa-mi trimiteti si mie acel document pentru bankoop rteandrei@yahoo.com Multumesc mult !

Gabriel Alexa a scris:

Buna ziua! Aveti posibilitatea sa-mi trimiteti si mie acest document? Parintii mei au o ipoteca neridicata de BANKOOP, dupa ce in prealabil au achitat creditul, si acum vor sa intabuleze apartamentul. Vor sa scape de mentiunea ipoteca. Cu acest document se pot prezenta la un notar in vederea ridicarii ipotecii?
Multumesc mult!

2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie mers la camera de comerț și solicitați o adeverință din care să reiese că banca BANKOOP a fost radiată.Cei de la Camera de Comerț știu despre ce e vorba.După care trebuie mers la carea funciară cu această adeverință și cu MINUTA .și se depune o cerere .La fel cei de la Carte Funciara ar trebui să știe .
Pentru cei interesați las un Nr de telefon
0760509955
Buna ziua,

Ma confrunt cu o ipoteca de la Bankcoop si am vazut discutia de mai sus - foarte utila. Va rog sa ma ajutati cu minuta si sentinta civila nr.6174/05.11.2019 pronuntata de Tribunalul Bucuresti in dosarul nr. 137/3/1999. Adresa de e-mail este georgiana.toadertgg@gmail.com.

Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema la extrasul de carte funciara adis2008 adis2008 Am achizitionat un apartament cu imprumut de la banca si restul fonduri personale. La semnarea contractului de V-C, care a avut loc la banca in prezenta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua va rog sa mi spune,ptr radierea unei ipoteci la bankcoop, ... Anca Budianu Anca Budianu Buna ziua Va rog sa mi spune,ptr radierea unei ipoteci la BANKCOOP, care este procedura? (vezi toată discuția)
Faliment banca populara romana - decizii judecatoresti Ralucutza1307 Ralucutza1307 Buna ziua, Exista, printr-o minune, cineva care ar putea sa ne ajute cu textul unor hotarari judecatoresti referitoare la falimentul Bancii Populare Romane, ... (vezi toată discuția)