Prejudiciul de serviciu produs de un angajat decedat(nu in accident de munca) se plateste de sotie , fiica parinti?
Daca angajatul are o garantie retinuta la serviciu pentru gestiunea sa, dar aceasta nu acopera total pagubele produse , acea paguba neacoperita de garantia sa se poate cere de la sotie , fiica sau parintii salariatului?
Dar daca dupa terminarea verificarilor nu se gaseste prejudiciu, iar garantia de serviciu se returneaza sotiei decedatului , se poate dupa o vreme sa se descopere alte prejudicii si sa se ceara din dou despagubiri familiei? multumesc
Daca dupa terminarea verificarilor nu se gaseste prejudiciu, garantia de serviciu se returneaza sotiei decedatului.
Daca dupa terminarea verificarilor se gaseste prejudiciu, garantia de serviciu se retine . În vederea despăgubirii agentului economic, autorității sau institutiei publice pentru pagubele cauzate în gestiune, care nu se pot acoperi din garantia în numerar, se vor lua măsuri de asigurare și urmărire asupra oricăror bunuri apartinind gestionarului și persoanelor care raspund în condițiile prezentului capitol, potrivit dispozițiilor legale cu privire la executarea silita a creanțelor banesti ale agentilor economici, autorităților sau instituțiilor publice împotriva persoanelor fizice.
Urgent!
madalina85
Am lucrat 1 an de zile la o fabrica de bere! in urma cu o luna am fost dat afara (desfiintarea postului)
In fiecare luna mi s-a oprit 10 % din salariu, ... (vezi toată discuția)