avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua,având în vedere că suntem in proces de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua,având în vedere că suntem in proces de evacuare ...

Bună ziua,având în vedere că suntem in proces de evacuare cu chiriașii,deoarece nu au plătit chiria,însă contractul este până pe 5 iunie 2021,intrebarea mea este,ar fi mai bine sa facem pe viitor contract pe durată nedeterminată,sunt mai multe șanse să îi scoatem afară,în caz de neplată?Plătim taxe la Anaf,totul in regulă însă nu ne ajută cu nimic.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: mulut , utilizator 00:04, 17 Martie 2021
Important este sa inserati o clauza in contract in care sa stipulati sanctiunea pentru neplata: ex-daca chiriasul intarzie plata cu mai mult de ......., zile, contractul se considera reziliat de drept. Exista si alte variante de sanctiuni.
Vă mulțumesc pentru raspuns,am stipulat in contract,în cazul neplatii chiriei contractul poate înceta unilateral,însă judecătorul nu a ținut seama de acest lucru.Am făcut apel,sper sa ne ajute D-zeu să scăpăm.

Cabinet de avocat "Elena Viorica Mavhima" a scris:

Important este sa inserati o clauza in contract in care sa stipulati sanctiunea pentru neplata: ex-daca chiriasul intarzie plata cu mai mult de ......., zile, contractul se considera reziliat de drept. Exista si alte variante de sanctiuni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare michirto michirto as vrea sa stiu in cazul in care chiriasii nu au platit chiria de 5 luni si nu au contract decat cu un delegat al propietarului facut la o agentie imobiliara ... (vezi toată discuția)
Intrebare, contract de inchiriere alina240 alina240 Buna ziua, Am o intrebare daca ma poate ajuta cineva. In calitate de proprietar am dat in chirie un spatiu in baza unui contract de inchiriere. In ultima ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract inchiriere silver silver Va rog sa ma ajutati trebuie sa reziliez un contract de chirie, chiriasul ma duce cu vorba nu a platit de 2 luni. Trebuie sa am ceva concret ca au primit ... (vezi toată discuția)