avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună seara sunt în ccc intrebarea voi mai putea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună seara sunt în ccc intrebarea voi mai putea primi stimulentu ...

Bună seara sunt în ccc intrebarea voi mai putea primi stimulentu de insertie daca de la locul de muncă am primit un preaviz ca dupa ce se termină suspendarea contractului ca sunt in ccc voi intra in preaviz 20 de zile deoarece firma nu mai are postul sa desfintat si a dat faliment iar eu am primito inainte sa nasc si am semnat .Fara a ma gand daca din moment ce mi-au spus ca au dat faliment am zis ca na ce mai pot face eu !!!
Ultima modificare: Marți, 16 Martie 2021
Mihaelatatu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:35, 17 Martie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu se obțineti venituri supuse impozitului, atunci nu aveti dreptul la stimulent de inserție.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preavizul in perioada platii stimulentului de insertie dan123456 dan123456 buna seara .fratele meau este in perioada platii stimulentului de insertie, deoarece nu vrea sai mareasca salariul vrea sasi bage preavizul.intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de ccc? florenta_22 florenta_22 Buna ziua, Din luna mai ma aflu pentru 6 luni in somaj,pana in luna noiembrie (in noiembrie voi primi banii pentru octombrie).Acum in luna octombrie im voi ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil mire974 mire974 Buna ziua. As dori sa stiu ce se intampla daca dupa terminarea ccc ( mentionez ca am optat pt. 1 an) nu am unde sa ma angajez. Firma la care lucram a dat ... (vezi toată discuția)