avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pe strada unde avem casa nu avem nici apa-canal, nici ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pe strada unde avem casa nu avem nici apa-canal, nici gaz, cum ...

pe strada unde avem casa nu avem nici apa-canal, nici gaz, cum putem sa avem acces la ele fara a plati noi extinderile de retea? am intrebat si la gaz si la apa si mi s-a spus ca trebuie sa facem pe banii nostrii extinderile de retea si apoi (fiind pe domeniul public) trebuie sa le donam statului.

Alte discuții în legătură

Donare drum primarie luc1kws luc1kws Locuiesc in orasul P@ntelimon si stau pe o strada pe care toti proprietarii si-au cumparat lotul de casa cu tot cu drum. Mai precis, am cumparat sub forma a 2 ... (vezi toată discuția)
Se poate trece un drum privat în domeniul primăriei? maiaB maiaB Suntem 6 gospodarii facute acum 12 ani pe un teren privat foarte aproape acum de primarie. Avem din nefericire, un vecin cu problema penale. Ne platim TOATE ... (vezi toată discuția)
Racordare la gaz si canalizare Andrei1982 Andrei1982 Buna ziua As dori si eu sa pun o intrebare referitoare la racordarea la gaz si curent: Acum un an am cumparat o casa (intabulata) ... (vezi toată discuția)