avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Informatii - Referitoare OUG nr.71 /2009
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Informatii - Referitoare OUG nr.71 /2009

In urma unei hotarari definitive si irevocabile referitoare la plata suplimentului postului (25%)din salariu de baza si a suplimentului corespunzator treptei de salarizare ( 25%) din data de 2 aprilie 2009 urma sa ne primim sumele aferente perioadei in termen de 6 luni de la data deciziei....dar datorita OUG nr. 71/2009 - privind plata unor sume prevazute in titluri executorii avand ca obiect acordarea de drepturi salariale personalului din sectorul bugetar - aceasta a fost amanata pentru anul 2010 - 34% din valoarea titlului executoriu...etc..

Doresc sa aflu daca cumva aveti informatii daca anul acesta mai poate intervenii ceva care sa amane plata pe o perioada viitoare (din zvonuri - ca va fi atacat faptul ca aceasta hotarare cuprinde procente clare)

Orice detalii in legatura cu acest subiect sunt binevenite.
Va Multumesc!
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 22:27, 5 Ianuarie 2010
In mesajul initial ati mentionat ca aveti o hotarare definitiva si irevocabila cu 25% + 25%, cele doua suplimente. Pentru aceasta nu mai exista cale de atac, singura problema e cind se va pune in aplicare cu OG 71/2009, esalonare plata pe 3 ani. Singura noutate, dupa cum am precizat anterior, e articolul din CAPITAL, care mentiona ca prima transa va fi incapand cu iulie 2010. Nu e mentionata sursa. Deci asteptam bugetul...
corect, mea culpa... n-am fost atent. :">

legea nr.330./2009
"ART. 50
La 3 zile de la data publicării prezentei legi în Monitorul Oficial al României, Partea I, încetează următoarele drepturi salariale suplimentare stabilite prin acte juridice în favoarea personalului autorităţilor şi instituţiilor publice:
a) suplimentul postului şi suplimentul corespunzător treptei de salarizare;
b) sporul de mobilitate."
Deci, banii esalonati, se vor da.... dar, drepturile castigate in instante ( suplimentul postului si suplimentul corespunzator treptei de salarizare) nu se vor mai lua in calcul... :(
Ultima modificare: Miercuri, 6 Ianuarie 2010
mihaicalinescu2005, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suplimentul treptei si suplimentul postului - sentinta favorabila fara procente dianapanaite dianapanaite După modelul colegilor noştri din administraţie, am dat şi noi în judecată ordonatorul principal de credite pentru acordarea suplimentului postului şi a ... (vezi toată discuția)
Cand isi produce efectele recursul in interesul legii? silviup silviup Avem o sentinta judecatoreasca definitiva si investita cu formula executorie, pronuntata de catre Tribunalul Valcea-Sectia Comerciala si Contencios Ad-tiv ... (vezi toată discuția)
Suplimentul postului pentru functionarul public luciamanta luciamanta Buna ziua. Va rog sa ma indrumati si pe mine in urmatoarea problema: am un proces pe rol la Curtea de Apel Bucuresti si astept pronuntarea în cauza care s-a ... (vezi toată discuția)