avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Executare gard
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Executare gard

Buna ziua,
Am o casa la tara.Doresc sa fac un gard intre mine si vecin.La masuratori au fost adusi 2 topografi,cate unul de fiecare parte. A rezultat ca suprafata vecinului ar fi mai mica decat in acte cu 8mp. Am fost de acord sa cedez aceasta suprafata. Primaria a eliberat autorizatie de construire a gardului ,pe proprietatea mea, la circa 10 sau 15 cm de linia de separare intre cele 2 proprietati. Vecinul nu recunoaste aceasta demarcare si ameninta cu distrugere si... In plus,pe acolo pe unde ar trece gardul, acesta are depozitate tot felul de lucruri. Acestea ar trebui mutate in proprietatea acestuia, in acest moment aflandu-se pe proprietatea mea. Ce ma sfatuiti sa fac?

Alte discuții în legătură

Constructorii mei au conspirat cu vecinul sa mute granita proprietatii. ... tepes1 tepes1 Constructorii mei au conspirat cu vecinul sa mute granita proprietatii. Buna ziua, am cumparat un teren si am hotarat sa schimb gardul vechi cu unul nou, pe ... (vezi toată discuția)
Mutare gard construit numai pe terenul meu Grigoroiu Grigoroiu Am o proprietate pe care fostul proprietar: - a construit gardul despartitor fata de proprietatea alaturata numai pe terenul meu. Gardul este din BCA. - a ... (vezi toată discuția)
Ajutor! bogalina bogalina Am cumparat de curand un lot de teren in suprafata de 563 mp dintr-un lot mare de 4000mp(4033 la masuratori).Conform procedurii,am facut intarusarea terenului ... (vezi toată discuția)