avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Ce se întâmplă in cazul unui contract de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Ce se întâmplă in cazul unui contract de comodat ...

Buna ziua. Ce se întâmplă in cazul unui contract de comodat in vigoare, in care comodantul a decedat iar moștenitorii bunului imobil dat în folosinta doresc sa rezilieze contractul respectiv dar comodatarii nu? Cum poate fi reziliat contractul de comodat de către mostenitori?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:07, 18 Martie 2021
ati dezbatut succesiunea sau aveti un certificat de calitate de mostenitori ? Va trebui sa ii notificati si apoi sa va judecati, apelati la un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract de comodat mariamaria1 mariamaria1 cum se face rezilierea unui contract de comodat? prin act aditional sau care sunt variantele? cel caruia i-am transmis folosinta gratuita a decedat. (vezi toată discuția)
Sediu social firma danabengy danabengy Buna, am o intrebare: eu si sotul meu dorim sa infiintam o firma, dar nu avem sediu social. Avem o casa la tara care a fost a socrilor mei, ambii decedati, ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere ContSters362803 ContSters362803 Buna ziua! Tatal meu a inchiriat un spatiu din imobil unei societati cu profil alimentar. Contractul a fost facut la ANAF pe 10 ani fara niciun fel de ... (vezi toată discuția)