avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua.Unde pot gasi Arhiva de la fosta firmă ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua.Unde pot gasi Arhiva de la fosta firmă Uzitex s.a. ...

Buna ziua.Unde pot gasi Arhiva de la fosta firmă Uzitex s.a. cui 337821,mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:48, 19 Martie 2021
Ati primit raspuns aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Buna ziua.
Mulțumesc pentru raspuns, mi.ati dat raspunsul de ieri cand v.am intrebat unde aș putea gasi arhiva fostei fabrici 7 Noiembrie. Deci 7 Noiembrie s.a transformat in Uzitex care in 28 August 2009 a fost lichidată (radiată).Ma intereseaza arhiva fostei fabrici pt a scoate documentele pt pensie unuia dintre părinți.
Deci o adresă de email,un nr de telefon sau adresa unde este locația. Mulțumesc pt înțelegere.

Cornel Vasile a scris:

Ati primit raspuns aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...

Acessand link-ul respectiv veti gasi datele de contact.
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua.unde as putea gasi arhiva fabrici "7noiembrie" sector ... Rotaru Valentin Rotaru Valentin Buna ziua.Unde as putea gasi arhiva fabrici \"7Noiembrie\" sector 3 Calea Dudesti București.Multumesc. (vezi toată discuția)
Bună ziua, Știe cumva cineva unde se află arhiva pentru fosta ... DianaMARGA3 DianaMARGA3 Bună ziua, Știe cumva cineva unde se află arhiva pentru fosta I.T.S.A.I.A București care ulterior a devenit Agrotransport București? Mulțumesc ... (vezi toată discuția)
Arhiva trust constructii montaj bucuresti moraru852 moraru852 Buna ziua ! Unde pot gasii arhiva firmei Trust constructii montaj bucuresti?Socrul meu a lucrat acolo intre anii 1979_1983 si are nevoie de o adeverinta sa ... (vezi toată discuția)