avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot trece casa unchiului pe numele meu?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot trece casa unchiului pe numele meu?

Unchiul meu este prin alianta,din casatoria mătușii mele,care a decedat.Matusa mea are 2 frati(tatal meu care a decedat,fratele ei care este situat in noua zeelanda).unchiul are o fata din prima casatorie care nu a mai păstrat legatura de 10 ani.Care sunt demersurile prin care poate sa îmi lase proprietatea,ce acte necesita si un cost aproximativ?este nevoie de procura sau declarație din partea celuilalt unchi care este situat in noua zeelanda cum ca ar renunta la drepturi?este posibil un act de donatie?tin sa mentionez ca asta se va intampla dupa decesul lui.Se poate face vreun act cu el in care sa intru in drepturi atunci?
Ultima modificare: Joi, 18 Martie 2021
Silviu Gabriel, utilizator

Alte discuții în legătură

Bună seara! am următoarea situație: matusa mea (este femeia ... Lav_28 Lav_28 Bună seara! Am următoarea situație: Matusa mea (este femeia care m-a crescut de la 3 ani, practic este mama mea) dorește sa îmi lase apartamentul. ... (vezi toată discuția)
Drept de mostenire verisoara mea primara a decedat fara mostenitori . rudele cele ... ALEXANDRU BUJOR ALEXANDRU BUJOR Verisoara mea primara a decedat fara mostenitori . Rudele cele mai apropiate in viata sintem 5 verisori primari veniti din tati care sint frati cu tatal ... (vezi toată discuția)
Mostenire sau vanzare-cumparare? mericica mericica buna ziua! va cer ajutorul intr-o problema: sunt crescuta fara a fi infiata de la varsta de 2 luni de un frate al mamei , bineinteles casatorit si care nu a ... (vezi toată discuția)