avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, As dori să întreb ce fel de posibilitate ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, As dori să întreb ce fel de posibilitate mai am ...

Buna ziua,
As dori să întreb ce fel de posibilitate mai am la 62 de ani o lege prin care să mă ajute statul la a mă angaja ,menționez că am fost angajat cu legea 76/2002 dar a expirat perioada și acum caut altă posibilitate de angajare mai am alta posibilitate oare ? Îmi puteți da un sfat ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:36, 18 Martie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista niciun text de lege care sa oblige o entitate angajatoare sa va incadreze.
Ultima modificare: Joi, 18 Martie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacere contract munca- dreptul la somaj krystance krystance Pe data de 05.11.2012, am depus dosarul pentru somaj.Pe data de 16.11.2012, am fost angajata la o alta societate cu contract pe perioada nedeterminata dar care ... (vezi toată discuția)
Angajare absolvent studii superioare adriana_mos adriana_mos Buna ziua! Vreau sa va prezint o situatie si poate ma lamureste cineva daca e posibila sau nu! Sunt administratorul unei societati comerciae si as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Conditii somaj papillon papillon Se poate obtine somaj ca urmare a expirarii unui contract de munca pe perioada determinata daca exista contributia de 12 din 24 luni cotizate? Multumesc! (vezi toată discuția)