avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Nelămurire privind schimbarea numelui
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Nelămurire privind schimbarea numelui

Buna ziua.

Am o nelămurire iar doamnele de la primăria locală nu au reușit sa ma lămurească. In principiu vreau sa îmi schimb numele, având domiciliu într-o localitate, doamnele de acolo nu s-au mai întâlnit cu cereri de genul și nu prea știu cum se procedează. Ma interesează sa știu care sunt procedurile de urmat și pe lângă asta, fiind administrator al unui srl ma interesează sa știu cum trebuie procedat și in situația societății.
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Locuinta de serviciu - administrator srl-d dorincotet dorincotet Buna ziua, Ma intereseaza daca, in calitate de administrator (si unic asociat) al unui srl-d, pot sa beneficiez de locuinta de serviciu (chirie si ... (vezi toată discuția)
Desfiintare srl cu datorii, rog raspuns!!!!!! gabriela222 gabriela222 buna, ma numesc corina si incerc sa fiu cat mai pe scurt ;Sant asociat unic la un SRL infintat in anul 2004, obiect de activitate principal este comertul cu ... (vezi toată discuția)
Incredintare, schimbare nume minor ! andreea737 andreea737 Stimate Doamne, Stimati Domni, Am nevoie si apelez cu multa incredere la sfaturile dvs de profesionisti ! Pe scurt problema mea.Am un copil minor rezultat ... (vezi toată discuția)