avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum imi recuperez bunurile
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum imi recuperez bunurile

Am stat in chirie un an. Propietarii sunt in spania si eu plateam parintilor acestora printr-o verisoara de-a lor. Dupa ce am platit chiria pe ultima luna, acestia au schimbat yala inainte sa imi duc toate lucrurile din apartament. Verisoara nu raspunde la telefon, iar eu nu stiu cum sa ajung la parintii proprietarilor sau la proprietari sa imi recuperez bunurile.
Au trecut deja 8 luni de cand am plecat.
Nu am avut contract de inchiriere.

Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 14:01, 5 Ianuarie 2010
printr-o actiune in revendicare mobiliara.
insa mai intai mergeti la asociatia de bloc si cereti o adeverinta cum ca in perioada x ati locuit acolo.

MOBILIARA scuze
Ultima modificare: Luni, 4 Ianuarie 2010
ContSters63637, utilizator
Competenta, in vederea solutionarii actiunii revendicare mobiliara ( se prescrie in termenul general de 3 ani ) e judecatoria in a carei raza teritoriala e situat bunul imobil .(sau cea in a carei raza teritoriala isi are domiciliul paratul )
Ultima modificare: Marți, 5 Ianuarie 2010
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
actiunea in revendicare mobiliara este de competenta instantei in a carei raza teritoriala domiciliaza paratii. se timbreaza la valoarea bunurilor.
veti avea nevoie de martori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

ce pot face eupisic eupisic Am stat impreuna cu o femeie timp de 2ani 4 luni,,am cumparat multe lucruri unele impreuna iar altele sant ale mele..apoi am fost silit sa parasesc ... (vezi toată discuția)
Avem domiciliile in orase diferite, in raza carei judecatorii trebuie sa inregistam divortul? Andreea1984 Andreea1984 Va rog daca se poate sa ma informati si pe mine in legatura cu o nelamurire pe care o am. Am hotarat sa divortam de comun acord, amiabil, prin consimtamant ... (vezi toată discuția)
Competenta materiala revendicare adi_09 adi_09 Potrivit Noului Cod de Procedura Civila, cui ii revine competenta materiala de a judeca actiunea in revendicare mobiliara (e vorba despre revendicarea unui ... (vezi toată discuția)