Am stat impreuna cu o femeie timp de 2ani 4 luni,,am cumparat multe lucruri unele impreuna iar altele sant ale mele..apoi am fost silit sa parasesc locuinta unde au ramas toate bunurile ,din care nu pot lua nici macar lucrurile mele....pot dovedi totul cu acte...mai mentionez ca in timp ce eram plecat de acasa pentru 3 saptamini a instrinat masina proprietate personala unui frate fara sa primesc vreu leu actele i lea dat lui de pe masina la mine ramanind doar contractul de vinzare cumparrare...cum am cumparat masina...iar impozitul imi vine mie.. nu vrea sa achite nimic. ,intrebari cum pot recupera bani pe masina sau masina,,,si bunurile care sant oprite..mmsi de la cati ani se considera concubinaj,,,Va multumesc
Daca puteti sustine si proba in conditiile legii ,aspectele sesizate ,puteti sa formulati actiune impotriva respectivei persoane
In baza documentelor pe care le detineti este de preferat sa contactati avocat care coroborand faptele cu probele sa va consilieze,eventual sa redacteze plangerea ,sau chiar sa va reprezinte si sa va apere interesele
aveti posibilitatea sa investiti instanta de judecata cu actiunea avand ca obiect revendicarea mobiliara.
instanta competenta este judecatoria in a carei raza teritoriala domiciliaza paratul.
actiunea se timbreaza la valoarea bunurilor revendicate. ;)