avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ce pot face
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ce pot face

Am stat impreuna cu o femeie timp de 2ani 4 luni,,am cumparat multe lucruri unele impreuna iar altele sant ale mele..apoi am fost silit sa parasesc locuinta unde au ramas toate bunurile ,din care nu pot lua nici macar lucrurile mele....pot dovedi totul cu acte...mai mentionez ca in timp ce eram plecat de acasa pentru 3 saptamini a instrinat masina proprietate personala unui frate fara sa primesc vreu leu actele i lea dat lui de pe masina la mine ramanind doar contractul de vinzare cumparrare...cum am cumparat masina...iar impozitul imi vine mie.. nu vrea sa achite nimic. ,intrebari cum pot recupera bani pe masina sau masina,,,si bunurile care sant oprite..mmsi de la cati ani se considera concubinaj,,,Va multumesc
Cel mai recent răspuns: eupisic , utilizator 16:56, 22 Februarie 2010
ioana,
este vorba despre bunuri mobile , nu imobile :P
e vorba de masina...un digi tv cu abonament pe numele meu..un imprimanta...mobila;; si aparatura electronica
buna ziua!
ar trebui sa va intocmiti o lista cu bunurile pe care le-ati achizitionat, de asemenea este indicat sa procurati chitantele prin care ati dobandit aceste bunuri, si cu toate astea mergeti la un avocat care sa va ajute in redactarea cererii.
buna ziua va multumesc mult...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum imi recuperez bunurile ContSters119266 ContSters119266 Am stat in chirie un an. Propietarii sunt in spania si eu plateam parintilor acestora printr-o verisoara de-a lor. Dupa ce am platit chiria pe ultima luna, ... (vezi toată discuția)
Fostul concubin refuza sa-mi inapoieze o serie de bunuri ContSters144243 ContSters144243 il pot da in judecata pt a le recupera?dc da, am vreo sansa sa le recuperez? sau banii pe ele? (vezi toată discuția)
Executori judecatoresti doru533 doru533 Buna ziua.As dori sa stiu daca executorii judecatoresti au o anumita arie de competenta sau sant autorizati pe toata tara.Mai concret ,un executor din ... (vezi toată discuția)