avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua Va rog sa ma sprijiniti in urmatoarea speta: ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua Va rog sa ma sprijiniti in urmatoarea speta: In cadrul ...

Buna ziua
Va rog sa ma sprijiniti in urmatoarea speta:
In cadrul unei societati, Consiliul de Administratie dispune efectuarea unui control intern asupra activitatii de HR ( angajari, traseu profesional angajat, promovari, sanctiuni etc ).
In acest context, echipa de control, nominalizata prin decizie, solicita documente, inclusiv dosarele personale ale unor salariati.
Departamentul de HR invoca faptul ca dosarul personal cuprinde date cu caratcter personal si nu poate pune la dispozitie INTREGUL dosar, ci doar anumite documente.
Intrebarea mea este daca este legal acest lucru?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:27, 19 Martie 2021
Mi se pare corect sa li se puna la dispozitie doar actele care au legatura cu controlul exercitat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! cine trimite angajatul sau cel care urmeaza sa fie ... Daniel.R Daniel.R Buna seara! Cine trimite angajatul sau cel care urmeaza sa fie angajat la controlul de medicina muncii?Departamentul HR sau departamentul SSM prin serviciul ... (vezi toată discuția)
Grupa ii dan sabotnicu dan sabotnicu am lucrat la GRANITUL ca sef CTC -LABORATOR si sef sectie iar casa de pensie nu recunoaste ac.functii la gr.II (vezi toată discuția)
Dispozitia de incadrare obligatorie? Aniia Aniia Speta se refera la personalul contractual din administratia publica. Daca o persoana promoveaza un concurs pe un post cu perioada determinata, post temporar ... (vezi toată discuția)