avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu compensator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu compensator

Buna ziua,
In urma unei concedieri 'surpriza' am dreptul la salariu compensator?
Daca da, in ce conditii?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: vasile.cristian , utilizator 11:18, 19 Martie 2021
Acordarea salariilor compensatorii este posibila numai daca este prevazuta in c.i.m., in c.c.m. aplicabil sau in reg.intern al angajatorului.
In lipsa unor astfel de prevederi , angajatorul nu are nicio obligatie in acest sens.
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,am o intrebare,zilele de salariu sunt pe 05-lichidare,respectiv ... Georgianazzz Georgianazzz Buna ziua,am o intrebare,zilele de salariu sunt pe 05-lichidare,respectiv 20-avans ale lunii.pe data de 27 .10 inchei preavizul de 20 zile.doresc sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Inchidere filiala firma-implicatii angajat alexandru1206 alexandru1206 Buna ziua. Lucrez la o firma multinationatioanala care are o filiala si in Romania. Firma din informatiile mele doreste sa inchida filiala din ... (vezi toată discuția)
Preaviz concediere defiintare post - salariu compensatoriu cozmyn18 cozmyn18 Buna ziua dl. avocat, Sunt din Brasov, si lucrez pentru o firma din Targu Mures. Poziția mea este de Manager Zonal, si lucrez home office, avand in ... (vezi toată discuția)