avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1149 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... societate comerciala vs societate comerciala
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

societate comerciala vs societate comerciala

Buna ziua.
Va rog sa ma indrumati catre ce tip de avocat sa apelez pentru cazul urmator:
Ca persoana juridica/societate comerciala, am comandat si platit o piesa, in baza unei schite pe care erau piesele numerotate. Am solicitat piesa aferenta reperului nr 110 si cand a sosit , a sosit altceva, anume reperul 100. Furnizorul (tot societate comerciala) refuza sa si asume faptul ca a comandat gresit.
Cel mai recent răspuns: ct77lbc , utilizator 23:30, 19 Martie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este un proces relativ simplu.
Puteți apela la orice avocat va permiteti.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce conditi nu se poate returna un produs nou myagh86 myagh86 Buna seara. Doresc sa cumpar o piesa noua pentru masina, am fost la mai multe magazine de piese auto, vanzatori de acolo au spus ca piesa de care am eu nevoie ... (vezi toată discuția)
Tva pt piese la repararea unei masini? dorotheea dorotheea Doresc sa schimb unele piese la masina. Service.ul auto respectiv, imi solicita tva, pt piesele, achizitionate de la un furnizor, piese care contin tva. Deci ... (vezi toată discuția)
Probleme garantie piese auto valentinm1972 valentinm1972 buna seara,in urma cu aproximativ un an de zile am cumparat o caseta de directie pentru autoturismul propriu,caseta a fost montata in service autorizat cu ... (vezi toată discuția)