avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna seara! Am fost implicat, ca suspect in cadrul ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna seara! Am fost implicat, ca suspect in cadrul unui dosar, ...

Buna seara!

Am fost implicat, ca suspect in cadrul unui dosar, primind acuzatiile de inselaciune. Am acceptat, am dat declaratii la politie si am urmat instructiunile oferite de ei. Drept urmare, am achitat si prejudiciul adus si am ajuns ca in final, partea vatamata sa renunte la toate acuzatiile, fapt primit si in scris. Partea vatamata a trimis hartia catre politie si parchet conform careia recunosc achitarea prejudiciului si renuntarea la acuzatii.

Dar, nu e suficient, pentru a renunta la acuzatii, doamna politist sau procuror sau ce e mi-a recomandat sa scriu si o cerere tip, adresata procurorului de caz, pe care sa o trimit, in care cer inca o data renuntarea la acuzatii.

Puteti va rog sa ma indrumati spre o cerere tip ?
Cel mai recent răspuns: Kropius , utilizator 10:17, 20 Martie 2021
Îndrumarea se face de avocatul angajat de dvs.
Trebuie facuta o motivare în fapt si in drept.
Nu este o cerere tip ca la.notar sau ca la primărie.

Ar fi bine sa discutati cu avocatul ca sa scoateți o soluție mai buna de atât.
Ultima modificare: Vineri, 19 Martie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Trebuie sa va impacati in fata organului de up.
Nu am un avocat, eu am urmat intrstuctiunile celor de la politie, si am facut ce mi-au zis ei. Deci, trebuie avocat?
Nu este obligatoriu, doar daca nu va descurcati va trebuie.
pai de asta am apelat la aceasta pagina. nu ma descurc, habar nu am ce ar trebui sa fac, ma puteti ghida putin? cum ar trb sa procedez? ce sa scriu, unde sa scriu ? cum sa fac aceasta impacare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Confirmare renunţare urmărire penală (art. 318 alin. 12 ncpp) ContSters427013 ContSters427013 Buna ziua, Ma puteți ajuta cu un sfat in legătura cu o problema? In urma cu 1 an și ceva am sustrat dintr un supermarket un produs, după am fost dus in ... (vezi toată discuția)
Dosar penal, inculpat Adrian568 Adrian568 Buna seara . Am si eu o mica intrebare . Anul trecut am savarsit o infractiune de inselaciune . Am fost citat in calitate de suspect in data de 22.01.2019 , Am ... (vezi toată discuția)
Furt supermarket FlorinStoian1991 FlorinStoian1991 Buna ziua! In urma cu aprox 1 an jumate am fost prins in Penny furand niste produse.A fost chemata politia,am dat declaratie la sectie.Prejudiciul adus l-am ... (vezi toată discuția)